top of page

Veckans soppa
Linssoppa med kokosmjölk och vegofärs
Måndag
Pepparbiff av nötfärs serveras med dijonsås och kokt potatis
Fisk Bordelaise serveras med potatismos och paprikasås
Tisdag
Pytt Bellman med rödbetor
Torsk i ugn med stekta grönsaker och skirat kaprissmör
Onsdag
Honung- och pepparmix-marinerad karré serveras med gräddsås och rostade potatis
Vitvinskokt sej serveras med vitlökssås och rotfrukter
Torsdag
Polpette al sugo, italienska köttbullar i tomatsås, serveras med linguine och toppas med parmesan
Fisk- och skaldjurspaella med aioli
Fredag
Stekt entrecôte serveras med pommes och chilibearnaise
Havets Wallenbergare serveras med potatispuré, brynt smör och ärtor
Fast på Lunchmenyn
Husetsburgare
Halloumiburgare
Vegetarisk lasagne
Lasagne bolognese
Bakad potatis
med tonfiskröra, skagenröra, kycklingröra eller hummus
bottom of page
